Telefon 74 43 19 15 eller 23 95 19 15
OM MIG
 
 
Mange år af mit liv har jeg levet med et lavt selvværd.
Jeg vidste det bare ikke.
 
Da jeg var ung, faldt jeg ind i rollen som den flinke pige, der ikke turde sige alt for meget i mod og stå ved mine følelser. For jeg syntes, jeg var forkert, når jeg følte sådan.
 
Ud ad til holdt jeg facaden og lod som om, jeg havde styr på mig selv og mit liv. Men inderst inde havde jeg altid en underliggende utilfredshed, frustration og sorg over ikke at opnå det, jeg dybest set ønskede – både privat som arbejdsmæssigt.
 
Jeg tænkte, at der ”måtte være mere til livet end bare DET”. Ikke at det ikke var godt nok, det jeg havde, men uanset, havde jeg en følelse af, at jeg savnede noget, uden jeg kunne definere præcist HVAD.
 
Det var først, da jeg blev gift og fik børn, at jeg fandt ud af, at jeg måtte gøre noget ved det. Det var egentlig ønsket om at blive en bedre mor og bedre partner, der drev mig. Derfor har jeg arbejdet meget med mig selv gennem NLP, Girafsprog, The Journey, coaching og lignende.
 
I 2007 blev jeg introduceret til en af verdens ældste visdomme – Kabbalah – og begyndte at studere dette, samtidig med at have en personlig spirituel vejleder. Det åbnede op for en endnu større del i mig. Jeg oplevede, at jeg ikke længere følte mig søgende. Følelsen af at der manglede noget, som jeg havde haft trods alverdens selvudviklings redskaber, forsvandt.
 
Det kastede mig ud i en kæmpe personlig transformation. Jeg blev klar over, at det jeg altid havde søgt efter, var langt større DYBDE i livet – at finde helt ind til kernen af og årsagen til det, som jeg oplevede som mine problemer.
 
Dybden har givet mig forståelse, og forståelsen har givet mig langt større indre fred.
 
Jeg har frigjort mig fra mange af mine gamle, indgroede programmeringer – har gjort op med offerrollen! Derfor oplever jeg nu langt mindre frygt og færre bekymringer generelt, samt langt større personlig frihed på alle planer. Det er som at komme ud af sit eget fængsel.  For i princippet er det kun mig, der har begrænset mig – ingen andre.
 
Desuden har jeg erfaret, at jo mere min egen bevidsthed øges, jo mere tilfredshed og livsglæde oplever jeg. Dybest set fordi jeg elsker, respekterer og accepterer mig selv, som den jeg er, i langt højere grad end tidligere, og derfor står op for mig selv og beskytter mine inderste og vigtigste værdier.
 
Jeg føler nu i højere grad, at være er i stand til at leve mit liv i en energi af kærlighed og medfølelse frem for frygt.